Ponuda za podizanje spomenika srpskim velikanima:

Udruženje za negovanje stvaralaštva srpskih velikana „TESLA“ – Serbia, Beograd, želi da svet počne da nas prepoznaje po srpskim velikanima koji su zadužili čovečanstvo. Jedan od najlepših načina za to podsećanje jeste podizanje spomenika u svetskim metropolama i drugim gradovima u svetu,  na mestima na kojima će ih videti veliki broj ljudi.

Znamo da je to i želja velikog broja naših ljudi u dijaspori. Mi želimo da u tome pomognemo. Onima koji su u prilici da obezbede lokaciju za postavljanje spomenika na dobrom mestu, mi možemo obezbediti željeni spomenik i pružiti logističku podršku za organizovanje dogadjaja.

Inicijator takve ideje treba da plati samo stvarne troškove livenja tog spomenika. Mi ćemo samo povezati inicijatore i livnicu, a sredstva se direktno uplaćuju livnici.

Ako imate takvu ideju, javite se!

Mi već imamo spremne neke spomenike koje vam možemo ponuditi. Pored Nikole Tesle i Mihajla Pupina jedna naša livnica ima odliven spomenik Patrijarhu Pavlu i mi Vas možemo povezati da se direktno dogovorite o uslovima plaćanja.

Spomenik počivšem Patrijarhu srpskom g Pavlu.

Print Friendly, PDF & Email